Penampakan R 25 Naked! Murag Jangjangna Gan!

R 25 Naked

Teu puguh urang, MT 25 lila dongkapna. Ngeus lah, r 25 bae teunanaon, lamun murag jangjangna taaaah, siga MT 25, hahahaha. Terang teu, lamun aya jangjangna teh, sanes Yamaha, tapi Honda, lereus teu! 😀 😀 Symbolna bae jangjang! Edun gaan, katingal pistonna dua, tengek knalpotnya dua ogeh!

460x110 (9)Yeu, gambar diluhur, penampakan R 25 Naked nu dipostingan ku kang Yusuf Simanjuntak‎ di New Vixion Lightning Family Indonesia. Aura sport diganti jeung Street Fighter, stangna bae lega lain ngajungkrug siga sport.

Advertisements
About Bonsai Biker 5560 Articles
Pecinta bonsai dan otomotif

13 Comments

Leave a Reply