Penampakan R 25 Naked! Murag Jangjangna Gan! | Bonsaibiker

Penampakan R 25 Naked! Murag Jangjangna Gan!

R 25 Naked

Teu puguh urang, MT 25 lila dongkapna. Ngeus lah, r 25 bae teunanaon, lamun murag jangjangna taaaah, siga MT 25, hahahaha. Terang teu, lamun aya jangjangna teh, sanes Yamaha, tapi Honda, lereus teu! 😀 😀 Symbolna bae jangjang! Edun gaan, katingal pistonna dua, tengek knalpotnya dua ogeh!

Yeu, gambar diluhur, penampakan R 25 Naked nu dipostingan ku kang Yusuf Simanjuntak‎ di New Vixion Lightning Family Indonesia. Aura sport diganti jeung Street Fighter, stangna bae lega lain ngajungkrug siga sport.

Advertisements
%d bloggers like this: