Duke

Fantastis Duke Dilaunch Hari Ini Seharga 1,17 Lakh/Rp. 20,9 juta , Ancaman besar buat CBR 150 dan R 15.

 

Rumor launch duke 200 di hari ini ternyata bukan isapan jempol belaka. Faktanya Duke betul-betul launch dengan harga 1,17 lakh atau sekitar 20,9 juta . Harga ini tentu fantastis mengingat mongtor dengan Spect Duke yang betul-betul wah dan powerfull, 25 hp adalah power yang sungguh diperhitungkan.

KTM-powerparts
KTM-powerparts
ktm_089
ktm_089

Menariknya harga ini menyaingi rumor harga CBR 150 ang 1,2 lakh atau sekitar 21,5 juta atau juga menyaingi harga R 15 yang 1, 96 Lakh atau sekitar 21,2 juta. Sementara dari sisi Power si Duke 200 yang 25 hp juga jauh meninggalkan CBR dan R 15 yang berkutat di 17-18 Hp. Waa, alamat terancama nih Duo Sport Jepun di Indihe!

67 komentar pada “Fantastis Duke Dilaunch Hari Ini Seharga 1,17 Lakh/Rp. 20,9 juta , Ancaman besar buat CBR 150 dan R 15.

  • kurnia1prorider

    yen tekan Indonesia 20 juta dengan amat sangat terpaksa bisa banget tuker dengan yang ini

    Balas
  • satria_bajahitam

    Wah murah banget,model keren + power gede….di sana pabrikan jepun lagi dag dig dug serrr…..

    Balas
  • Wakata … Mas 007, menurut saya duke 200 ini bs jd flagship Bajaj di Indonesia. Blue Ocean Strategy, dimana tak satu ATPM pun punya produk (model, sasis, power) sejenis … Saya jd inget saat pertama keluarnya vixion tahun 2006, dia satu2 nya motor semprot dg mesin injeksi, skrng duke 200, come with 25hp power … Saya rasa duke akan menjadi The Next Killer of Giant Killer. Problemnya hny di merk yg belum familiar di Indonesia + pricing strategy + 3S Bajaj. Setidaknya duke akan 100%mengirim Tiger Revo ke peraduan

    Balas
    • yup membangun brand image mamang pelu waktu dan modal serta kerja keras, namun setidaknya dunia sudah mulai berbeda dari sisi informasi

      Balas
  • EXYBAND

    Waaaahh… bikin ngiler….
    desain keren, spek mateb, harga murah….
    moga aja sampai sini harganya gak bawa2 3 artis ngetop… Afgan, Rosa dan Rhoma…

    Balas
  • menurut saya kalaupun masuk indonesia belum tentu bisa nyaingi motor2 sport yg sudah ada macam vixi megi ataupun si teralis jelmaan oper pres(kalau jdi keluar)walaupun harga di seting sedemikian rupa alias mirip2 toh masyarakat pada umumnya masih terlalu sensitip terhadap model yg aneh2 contoh nyata saja dtrack 150 yg org pasti sudah familiar dgn merk kawasaki tapi lihatlah penjualanya gak sebaik motor2 sport konvensional pd umumnya apalagi di tambah brand yg masih asing buat sebagian besar konsument indonesia tetap masih susah untuk menggeser minset konsument dari brand japan di kelas cc kecil (bukan moge)

    Balas
  • immortalorochimaru

    1,17 lakh harga ex showroom, kalau harga OTR pasti lebih dari itu…katakanlah 1,3 ato 1,4 lakh..

    spek kayak gini kalau dijual disini 33 jeti masih pantes kok..(sambil ngelirik cbr thai)… dg berpatokan pulsar 220 harga disini jadi 25-27 jeti

    Balas
  • rung karuan neng kene laris mengingat 3snya plus spek kompresinya, yo pora mbah?

    Balas
  • D200 sampai kesini dengan hargi berkisar 30jt, langsung aku beli & di ganti dengan ban pacul, untuk nggaruk tanah…xi…xi….

    Balas
  • Digestyl™ is natural, potent and effective mixture, in the form of a powerful pill that would detoxify the gut and rejuvenate the whole organism in order to properly digest and get rid of the Clostridium Perfringens. https://digestylbuynow.us/

    Balas
  • EyeFortin is an all-natural eye-health supplement that helps to keep your eyes healthy even as you age. It prevents infections and detoxifies your eyes while also being stimulant-free. This makes it a great choice for those who are looking for a natural way to improve their eye health. https://eyefortinbuynow.us/

    Balas
  • The most talked about weight loss product is finally here! FitSpresso is a powerful supplement that supports healthy weight loss the natural way. Clinically studied ingredients work synergistically to support healthy fat burning, increase metabolism and maintain long lasting weight loss. https://fitspressobuynow.us/

    Balas
  • Herpagreens is a dietary supplement formulated to combat symptoms of herpes by providing the body with high levels of super antioxidants, vitamins

    Balas
  • GlucoBerry is one of the biggest all-natural dietary and biggest scientific breakthrough formulas ever in the health industry today. This is all because of its amazing high-quality cutting-edge formula that helps treat high blood sugar levels very naturally and effectively. https://glucoberrybuynow.us/

    Balas
  • Nervogen Pro is an effective dietary supplement designed to help patients with neuropathic pain. When you combine exotic herbs, spices, and other organic substances, your immune system will be strengthened. https://nervogenprobuynow.us/

    Balas
  • Puralean incorporates blends of Mediterranean plant-based nutrients, specifically formulated to support healthy liver function. These blends aid in naturally detoxifying your body, promoting efficient fat burning and facilitating weight loss. https://puraleanbuynow.us/

    Balas
  • Quietum Plus supplement promotes healthy ears, enables clearer hearing, and combats tinnitus by utilizing only the purest natural ingredients. Supplements are widely used for various reasons, including boosting energy, lowering blood pressure, and boosting metabolism. https://quietumplusbuynow.us/

    Balas
  • Red Boost is a male-specific natural dietary supplement. Nitric oxide is naturally increased by it, which enhances blood circulation all throughout the body. This may improve your general well-being. Red Boost is an excellent option if you’re trying to assist your circulatory system. https://redboostbuynow.us/

    Balas
  • Sonovive™ is an all-natural supplement made to address the root cause of tinnitus and other inflammatory effects on the brain and promises to reduce tinnitus, improve hearing, and provide peace of mind. https://sonovivebuynow.us/

    Balas
  • Wild Stallion Pro, a natural male enhancement supplement, promises noticeable improvements in penis size and sexual performance within weeks. Crafted with a blend of carefully selected natural ingredients, it offers a holistic approach for a more satisfying and confident sexual experience. https://wildstallionprobuynow.us/

    Balas
  • View the latest from the world of psychology: from behavioral research to practical guidance on relationships, mental health and addiction. Find help from our directory of therapists, psychologists and counselors. https://therapisttoday.us/

    Balas
  • RVVR is website dedicated to advancing physical and mental health through scientific research and proven interventions. Learn about our evidence-based health promotion programs. https://rvvr.us/

    Balas
  • Island Post is the website for a chain of six weekly newspapers that serve the North Shore of Nassau County, Long Island published by Alb Media. The newspapers are comprised of the Great Neck News, Manhasset Times, Roslyn Times, Port Washington Times, New Hyde Park Herald Courier and the Williston Times. Their coverage includes village governments, the towns of Hempstead and North Hempstead, schools, business, entertainment and lifestyle. https://islandpost.us/

    Balas
  • OCNews.us covers local news in Orange County, CA, California and national news, sports, things to do and the best places to eat, business and the Orange County housing market. https://ocnews.us/

    Balas
  • Healthcare Blog provides news, trends, jobs and resources for health industry professionals. We cover topics like healthcare IT, hospital administration, polcy

    Balas
  • Fashion More provides in-depth journalism and insight into the news and trends impacting the fashion

    Balas
  • Foodie Blog is the destination for living a delicious life – from kitchen tips to culinary history, celebrity chefs, restaurant recommendations, and much more. https://foodieblog.us/

    Balas

Monggo Tinggalkan Komen Sini Gan, Isian Kolom 3 Pake http://www.... Bila Susah Kosongin

Situs ini menggunakan Akismet untuk mengurangi spam. Pelajari bagaimana data komentar Anda diproses.