Bajaj Pulsar

P 200 NS Datang Harga Pulsar 180-220 Antjoer, Homosekers Berpesta

Bagi pembeli Pulsar memang rata-rata memandang real bahwa membeli motor ini memang worth, yakni barang memang berkualitas, harga murah dan model lumayan, perkara brand masa bodo teing. Sementara 3s, toh motor ini kan masih baru, jadi relatif belum banyak rusak. Nah kini lain cerita ketika si Pulsar telah berusia beberapa tahun dimana perlu melakukan pergantian part, sementara jaringan 3s nya kurang memandai, ditambah bahwa bentar lagi P 200 NS bakal lahir, maka opsi yang paling top cer adalah “JUAL”. Ya faktor P 200 NS inilah yang bisa membuat si empunya Pulsar lama tak tahan dengan godaan si ciamik ini. Ditambah lagi bahwa si Pulsar lama memang mau di diskontonyu.

240px-Pulsar_ug3
240px-Pulsar_ug3

Inilah awal mula kehancuran harga rondo Pulsar series. Kini rondo P 180 ataupun p 200 masih bisa nangkring di kisaran 7-9 juta untuk lansiran 2008, sementara rondo P 220 lasiran 20011 masih nangkring di kisaran 14-15 juta, nanamun ketika nanti P 200 ns bener telah ngaspal, woww harga rondo bakal nyugsep senyungseb-syungsebnya. Bagaimana perasaan anda melihat sebuah P 220yag mangstabf itu cuman dihargai 8 jutaan, lalu apa yang anda pikirkan ketika P 180 rondo cuman dihargai 5 juta, mmmm bakal mengacaukan segalanya.
Pertama mungkin bakal rame-rame orang jual nih mongtor, dan beralih ke P 200 ns sebuah langkah masuk akal, karena memelihara motor  pulsar lamapun penuh risiko, part susah cari, harga mayan mahal, didiskontinyu lagi. Lalu kemudian beberapa saat setelah itu rame-rame pula para kaum HOMOSEK KAPAK MERAH alias hobi motor seken kantong cepak maunya yang murah meriah menyerbu pasar motor seken mencari motor ini, ha murah je, dan selanjutany si pulsar lama bisa jadi bakal mahal lagi.
Inilah saatnya para homosek kapak merah berpesta gan, uang 5 jutaan biasanya hanya dapat bebek kuno atau matick yang udah geal-geol, namun saat itu bisa dapetin P 180 atau bahkan 220, mmm apa gak ngiler. Perkara part susah tentu harus ditanggung, namun kan bukan berarti tidak bisa to?!
So, ini hanya lamunan kamar mandi James Bons gan, perkara percaya atau tidak itu monggo saja terserah agan sekalian.

49 komentar pada “P 200 NS Datang Harga Pulsar 180-220 Antjoer, Homosekers Berpesta

  • ini tulisan mz bon lagi sadar apa ga ya…. piss :mrgreen:

    Balas
  • kudalumping

    pibo ku
    😥

    Balas
  • senasib karo blazer yo mbah. . . . barang apik tapi rego hancur lebur. . .

    keep brotherhood,

    salam,

    Balas
  • Om Bons…judulnya salah tuch…”P 220 NS datang..”…harusnya “P 200 NS datang…”…

    Balas
  • masuk akal, siapa yang tidak tergoda dengan p200ns ibarat cewe dia tu ……
    *isi masing2 sesuai selera deh,saya ngiler tiap liat p200 ns aja 😉

    Balas
  • hidup homosek…
    klo ada yang murah, ngapain beli yg mahal.

    Balas
  • I Like beat 'ah

    Pernah kejadian isih ngising truz hpne tibo nyemplung ra kang? Yen tau y tulung diulas y,suwun.

    Balas
  • makan bebek goreng dulu ah, siapa tahu ada hadiah pulsar 200ns nya ( ngarep.com )
    😛

    Balas
  • siap2 menadah ratusan rondo pulsar 220..

    Balas
  • Amiclear is a blood sugar support formula that’s perfect for men and women in their 30s, 40s, 50s, and even 70s.

    Balas
  • ErecPrime is a natural male dietary supsplement designed to enhance performance and overall vitality.

    Balas
  • GlucoTrust 75% off for sale. GlucoTrust is a dietary supplement that has been designed to support healthy blood sugar levels and promote weight loss in a natural way.

    Balas
  • Fast Lean Pro is a herbal supplement that tricks your brain into imagining that you’re fasting and helps you maintain a healthy weight no matter when or what you eat.

    Balas
  • EndoPeak is a natural energy-boosting formula designed to improve men’s stamina, energy levels, and overall health.

    Balas
  • PuraVive is a natural supplement that supports weight loss naturally. The supplement is created using the secrets of weight loss straight from Hollywood.

    Balas
  • Eye Fortin is a dietary supplement in the form of liquid that can help you maintain strong eyesight well into old age.

    Balas
  • Nervogen Pro is a dietary formula that contains 100% natural ingredients. The powerful blend of ingredients claims to support a healthy nervous system. Each capsule includes herbs and antioxidants that protect the nerve against damage and nourishes the nerves with the required nutrients. Order Your Nervogen Pro™ Now!

    Balas
  • Buy neurodrine memory supplement (Official). The simplest way to maintain a steel trap memory

    Balas
  • SeroLean is a nutritional supplement developed by Dr. Robert Posner to help anyone easily lose weight.

    Balas
  • VidaCalm is an herbal supplement that claims to permanently silence tinnitus.

    Balas
  • ProstateFlux™ is a natural supplement designed by experts to protect prostate health without interfering with other body functions.

    Balas
  • SynoGut supplement that restores your gut lining and promotes the growth of beneficial bacteria.

    Balas
  • TropiSlim is a natural weight loss formula and sleep support supplement that is available in the form of capsules.

    Balas
  • BioFit is a natural supplement that balances good gut bacteria, essential for weight loss and overall health.

    Balas
  • GlucoBerry is a unique supplement that offers an easy and effective way to support balanced blood sugar levels.

    Balas
  • MenoRescue™ is a women’s health dietary supplement formulated to assist them in overcoming menopausal symptoms.

    Balas
  • ErecPrime is a 100% natural supplement which is designed specifically

    Balas
  • Prostadine™ is a revolutionary new prostate support supplement designed to protect, restore, and enhance male prostate health.

    Balas
  • EndoPeak is a male health supplement with a wide range of natural ingredients that improve blood circulation and vitality.

    Balas
  • Glucotrust is one of the best supplements for managing blood sugar levels or managing healthy sugar metabolism.

    Balas
  • The ingredients of Endo Pump Male Enhancement are all-natural and safe to use.

    Balas
  • GlucoCare is a natural and safe supplement for blood sugar support and weight management. It fixes your metabolism and detoxifies your body.

    Balas
  • InchaGrow is an advanced male enhancement supplement. The Formula is Easy to Take Each Day, and it Only Uses. Natural Ingredients to Get the Desired Effect

    Balas
  • Amiclear is a dietary supplement designed to support healthy blood sugar levels and assist with glucose metabolism. It contains eight proprietary blends of ingredients that have been clinically proven to be effective.

    Balas
  • FitSpresso™ is a nutritional supplement that uses probiotics to help you lose weight.

    Balas
  • Glucofort Blood Sugar Support is an all-natural dietary formula that works to support healthy blood sugar levels. It also supports glucose metabolism. According to the manufacturer, this supplement can help users keep their blood sugar levels healthy and within a normal range with herbs, vitamins, plant extracts, and other natural ingredients.

    Balas
  • Cortexi is an effective hearing health support formula that has gained positive user feedback for its ability to improve hearing ability and memory. This supplement contains natural ingredients and has undergone evaluation to ensure its efficacy and safety. Manufactured in an FDA-registered and GMP-certified facility, Cortexi promotes healthy hearing, enhances mental acuity, and sharpens memory.

    Balas
  • Buy discount supplements, vitamins, health supplements, probiotic supplements. Save on top vitamin and supplement brands.

    Balas

Monggo Tinggalkan Komen Sini Gan, Isian Kolom 3 Pake http://www.... Bila Susah Kosongin

Situs ini menggunakan Akismet untuk mengurangi spam. Pelajari bagaimana data komentar Anda diproses.