Balapan Motor

Kenapa CS 1 Jarang dipake Balap, Justru Malah Banyakan FU, MX, Shogun?

Melihat kondisi real di lapangan yakni diarena “Balap Liar” ternyata Honda CS 1 kurang diminati untuk adu balap, sementara motor kompatitor dari merek lain yang merupakan bebek perkasa atau juga ayago lebih diminati yakni FU, MX, dan Shogun. Dari sisi mesin padahal lumayan canggih, berat lumayan ringan dan lari lumayan kencang. Bahkan untuk Speed CS 1 sanggupmengasapi MX dan Shogun. Kenapa ya?

newyamahajupitermx2011-460x306
newyamahajupitermx2011-460×306

Beberapa kawan bilang si MX ini gampan dikorek, sementara Shogun gak pakek limitter dan gampang up gradenya, lalu si FU, mmm sedari sononya dah kencang. Beberapa lagi bilang kalau MX dari sononys sudah galak di puaran awal sehingga menguntugkan di adu drag race, sementara CS 1 hanya menang top speed yang tentunya lama diraih. PArt korekan sendiri disinyalir jarang untuk si CS 1 ini. So bagaimana menurut anda?

172 komentar pada “Kenapa CS 1 Jarang dipake Balap, Justru Malah Banyakan FU, MX, Shogun?

  • husus motor kencang n ganteng nonton aja 😀

    Balas
  • kudalumping

    mungkin bentuk framenya juga berpengaruh owm

    Balas
  • Kodokz Jambanz

    populasinya dikit bang. lag pula cs1 posisi duduknya nyaman jd g mungkin dijadiin motor drag. klo sirkuit bisa tp ttp jarang.

    Balas
  • Motor cungkring, Katrok yang beli cuma manusia yg bs ditipu seperti jawir Wk Wk Wk

    Balas
  • Tulus Budi

    yg punya pada sayang kaleee… coz salah satu mongtor termahal kelas 125cc ……..

    Balas
  • hahahahaha karena CS-1 kencang ny ngibulll…yg laen kencang beneran ixixixixixixi…
    CS-1 perlu treck yg panjang baru bs maknyos tendangan mesin nya, klo utk balap liar ato drag gak ada treck yg cocok ama karakter mesin CS-1…
    *salam ngibulll a.k.a bohong xixixixixixixi

    Balas
    • Sakit hati ya mas…vixion sampeyan ama mx sampeyan pernah diasepin?

      Alasannya mah gini :
      Part racing mahal cuy…ngambil dr part racing sonic
      Populasi dikit…
      Gak didukung penuh AHM

      klo standarnya sih
      Dr speed…keiritan….handling mpe kenyamanan…si NJMX kalah telak 😀
      Njmx cuma menang tarikan doang ama tampang yg cocok buat alay yg gak kesampaian beli FU 😀

      Gak salah tuh?
      Namanya race sebenarnya ya sirkuit..diajak nyentul mah NJMX abis dibabat cs1
      Vixion? 150cc ditempel ketat mah
      Klo drag liar yah pantesnya emang MX dan alay banyak yg jadi korban

      Ngakak ngeliat mx speed 80 keatas larinya kayak supra…ngempos abis

      Salam ngibul torsinya…power nol besar…
      Dikasi bonus cc lebih besar
      Klep lebih banyak
      Komprsi lebih tinggi kok masi kalah ama cs1

      Ini lho yg ngibul ala komeng xixixixi

      Balas
      • hahahaha justru kebalik dikalimantan barat mah gudang nya yamaha, cs-1 mati kutu disini kena asepin everyday
        *maap yaaa klo ame tersungging ehhh tersinggung

        Balas
      • ga ada ceritanya cs1 kenceng,yg bilang kengceng itu bohong,lha wong sama new jupiter z aja kalah jauuuuh…!!,mau bukti??

        Balas
  • Motornya Satria baja hitam Wk Wk Wk

    Balas
  • Mungkin juga sparepart racingnya gak ada,atau juga susah buat di korek.

    Balas
  • butuh trek yg panjang..

    Balas
  • mungkin malah sering diadu ama kambing garut beneran 😀

    Balas
  • yang lain kan jelas bebeknya, lha CS1 kan masih dilema, jd yg lain kagak mau ngajak2 kalau main

    Balas
  • fresh and fresh

    CS1 diadu dragrace ” terlaluuuu ” cs1 susah partnya masbroo

    Balas
  • motor salah cetak.. mosok sarungnya dipakai di kepala….

    contoh pakdebongsay dong… sarungan itu di udel….. :mrgreen:

    *kamplegisan….

    Balas
  • CS 1 sebenernya montor banter mbah. . . top speed tinggi
    tapi perlu track yang panjang.

    satria FU top speed mungkin “cuma”130 km/h tapi diperoleh di track 200 meter
    CS topspeed mungkin bisa 140 ( lebay ya mbah . . . ) tapi perlu track 800 m

    gampange torsine kurang joss mbah . . . koyo tiger vs pulsar 200 ( tau njajal loro-lorone kan ? )
    padahal secara power menang pulsar kan tapi akselerasine boyo

    keep brotherhood,

    salam,

    Balas
  • Bro cs 1 kenceng di dunia maya .ada yg bilang bisa ngejar ninja 250,bisa ngasapin fu lah .cs 1 kenceng sales nya sama fbhnya doang.

    Balas
    • setuju,kencengnya honda cm dimoto gp doang selebihnya cm omong kosong..seumur2 ane naek jupiter blm prnh ada mtor honda yg bisa nyalip meskipun cc’nya lbih gde..

      Balas
    • bisa di tes tu omm kalo setandart’an sama sama baru tes aja cs one ama mx 5 speed mnangan mana,,,, cos ane uda pernah coba tpi selisihny dkit munngkin 1 bodi cs one unggul

      Balas
  • motor banci Cs-1 bebek bukan laki bukan ngambang jadinya jadi wagu

    Balas
  • yahonsuwakanja

    wis..wis..ojo dibahas lah…

    Balas
  • CS1 top speed tinggi tapi lama diraih..percuma dong,
    emang mau balapan di mana, satu2nya track yg cocok buat CS1 ialah di bandara.
    lurus dan panjang tuh…sana balapan ama pesawat sekalian.

    Balas
    • kalo cuma top speed tinggi tapi tarikan lelet motor lain juga bisa tuh, tinggal ganti gir blakang lebih kecil 2mata, plus padatin kompresi dikit beres. masalahnya dalam balapan top speed bukan hal mutlak. ingat moto GP kemaren top speed tertinggi ducati. apa daya dia harus takluk pada motor bertopspeed “pelan” yg dijoki lorenzo

      Balas
  • Yudakuzuma

    kok ada aja yang drag race CS1 di youtube? hayooo…..
    CS1

    Balas
  • Yudakuzuma

    CS1 bukan barang alay lho jadi wajar kan kalo jarang dipakai balap liar…. lagipula kalo nggak pernah pake aja udah ngejek, ane cuma bilang kasihan 🙂

    Balas
  • ªķΰ pernah pulang kampung dari semarang ke cirebon,naik mx kopling 4speed.sama2 boncengan.cs1 kalah di torsi dan lelet…..mx menang torsi. topsped mx 120kmh. Tapi cs 1 gak bisa ngejer. Mngkin cs1 klo buat boncengan lelet kali ya? Klo •͡≈ Ŝª♏ã satria mx kalah semuanya.bohong klo CS1 bisa ngasepin vixion………topspeed cs1 125 kmh.itu jg bisa di raih pas di alas roban Чǝлƍ treknya panjang…..klo buat drag satria FU,klo buat luar kota mx •͡≈ Ŝª♏ã cs1 lebih enak.klo fu cepet capek dan bensinya boros.

    Balas
  • degner2 bnyk mekanik honda yg riskan klo obok2 CS1..

    Balas
  • kemaren pas ke bengkel ahass, yg nanganin cs1 sampe 2 mekanik..ckckck..
    tapi kalo buat tarikan gantung rpm, memang ganas kok..udah tak buktiin..sesama agak ngotot tarikan..bukan lawan yang 150 cc loh ya..belum liat sendiri kalo itu..

    Balas
  • snalpot99 bin sijidewe

    he..he.. tak mesem wae mbah.. cuma satu kata..

    Wes tau njajal durung..!

    buktikan sendiri pokoke mbah bons xixixi :mrgreen:

    Balas
  • snalpot99 bin sijidewe

    monggo mbah tengok HKU racing surabaya.. wes bikin baut drag juga.. 😉

    Balas
  • Yudakuzuma

    @awangmawardi

    cs1 dibonceng lelet? ngerti karakter mesin square ora mas? mending kalo mau otot2an sambil ngebonceng lawan aja tormax :-I

    Balas
  • gw punya mx ganti pake blok vixion tembus 150 cs 1 bisa pake punya cbr 150 jd tembus 177 dan bisa ngunggulin jmx dr bwah hingga atas, jauuuh….

    Balas
  • Apa saja yang di ganti p pd mx thn 2006, biar biasa ngalahin satria FU…

    Balas
  • gw punya fu,.:) siapa yg barani maen bersama dngan fu gw siap tinggall digas…:p

    Balas
  • jazat ade

    ya maklum,,,d adu sama jupiter z gw aja start pertama ajah udah jauhh,,,hahahay

    Balas
  • cs 1 mah motor para banci

    Balas
    • emang sebagus apa motormu!? sampai” bilang motor banci!!!
      saya kasih tahu ya, yang naik cs1 itu kebanyakan orang yang suka touring, dan hanya pengguna yang tahu rahasia dibalik sang cs1
      kalau memang motor banci, kenapa namanya City Sport 1, gak nama yang disukai cewek, dari nama saja sudah kelihatan kalau itu motor sport!! kamu aja yg banci!

      Balas
    • talk less do more,,……jangan banyak bacot,kalau mau ayu adu balap ma cs1 ane,lo bs menang tak sembah ider2an….mw taruhan pake apa….ok lah kalau cs1 kalah ma fu/NVL.tp NMX dan motor bebek lain 4 tak perlu bukti dlu bs melecehkan cs1….wong durung pernah adu race secara terbuka ko pd ribut,ane pengguna cs1 gk terima di blg motor banci..,,

      Balas
      • ya om ana jga sakit athiiii 🙁 adu ama ane uda ane ubgrade jadi bebek perkasa 180 cc make daleman cbr150… gmana

        Balas
  • Cinta DAMAI

    cuma gara gara motor ngapain di ributin ?!!…
    smua orang itu pilihannya beda beda brooo,,
    kalo orang RIBUT dan NGELEDKIN ORANG gara gara hal sepele gini doank namanya orang TOLOL…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    smua motor ada KELEBIHAN dan KEKURANGAN nya…!!!
    NGEBAHAS kaya gini GAK ADA HABIS nya..
    gw gak dukung siapa siapa.. cuma biar sadar diri aja…

    Balas
  • black flash

    BIarin orang” pada ngejek cs1…
    Dia belum tau aja cs1 kayak apa larinya….
    ha..ha…
    maknyusssssss
    salam for rider cs1 black flash

    Balas
  • Rasyid ridha

    Cs1 number uno

    Balas
  • Servick

    Sementara ini CS1 DOHC 184cc ini masih mampu menempuh waktu 8,9 detik menggunakan time resmi di lintasan 201m. Target selanjutnya mencari waktu 8 detik bersih. ”tentu harus riset lagi, pelan tapi pasti.” tutupnya.
    Data modifikasi

    Balas
  • Kenapa ya ? Mungkin memang lebih enak ngoprek 3 type tadi ketimbang cs 1 buktinya para pembalap di lapangan mmng jarang memakai CS1.
    Tp g usah di ributin lah..
    Malu atuh…udah gede jugaan he3 peace.

    Jual satria fu terbaru 2014 >> http://www.dealermotorsuzuki..com

    Balas
  • ansori lubis

    Yo uwes ojo marah2..kalau aku pemilik cs 1.paling enak sih kalau di pake di atas..apa lg kalauu uda boncengin pacar wih asik bener.sekencang apa pun motor kita kalau enggk pernah boncengin pacar untuk apa…bisa berkarat tuh bangku motor. Haha.

    Balas
  • Boostaro is a natural health formula for men that aims to improve health.

    Balas
  • EndoPeak is a natural energy-boosting formula designed to improve men’s stamina, energy levels, and overall health.

    Balas
  • Quietum Plus is a 100% natural supplement designed to address ear ringing and other hearing issues. This formula uses only the best in class and natural ingredients to achieve desired results.

    Balas
  • SightCare is a powerful formula that supports healthy eyes the natural way. It is specifically designed for both men and women who are suffering from poor eyesight.

    Balas
  • PuraVive is a natural supplement that supports weight loss naturally. The supplement is created using the secrets of weight loss straight from Hollywood.

    Balas
  • Introducing Claritox Pro, a natural supplement designed to help you maintain your balance and prevent dizziness.

    Balas
  • Aizen Power is a dietary supplement for male enhancement sexual health that is designed to help enhance men’s performance and improve overall health.

    Balas
  • Amiclear is a blood sugar support formula that’s perfect for men and women in their 30s, 40s, 50s, and even 70s.

    Balas
  • ErecPrime is a natural male dietary supsplement designed to enhance performance and overall vitality.

    Balas
  • FitSpresso is a special supplement that makes it easier for you to lose weight. It has natural ingredients that help your body burn fat better.

    Balas
  • GlucoTru Diabetes Supplement is a natural blend of various natural components.

    Balas
  • Nervogen Pro is a dietary formula that contains 100% natural ingredients. The powerful blend of ingredients claims to support a healthy nervous system. Each capsule includes herbs and antioxidants that protect the nerve against damage and nourishes the nerves with the required nutrients. Order Your Nervogen Pro™ Now!

    Balas
  • NeuroPure is a breakthrough dietary formula designed to alleviate neuropathy, a condition that affects a significant number of individuals with diabetes.

    Balas
  • ProvaSlim™ is a weight loss formula designed to optimize metabolic activity and detoxify the body. It specifically targets metabolic dysfunction

    Balas
  • SonoVive™ is a 100% natural hearing supplement by Sam Olsen made with powerful ingredients that help heal tinnitus problems and restore your hearing.

    Balas
  • Alpha Tonic daily testosterone booster for energy and performance. Convenient powder form ensures easy blending into drinks for optimal absorption.

    Balas
  • ProstateFlux™ is a natural supplement designed by experts to protect prostate health without interfering with other body functions.

    Balas
  • Pineal XT™ is a dietary supplement crafted from entirely organic ingredients, ensuring a natural formulation.

    Balas
  • Cortexi is a natural hearing support aid that has been used by thousands of people around the globe.

    Balas
  • After all, what a great site and informative posts, I will upload inbound link – bookmark this web site? Regards, Reader.

    Balas
  • Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.

    Balas
  • Thank you for great information. Hello Administ . Onwin , Onwin Giriş onwin

    Balas
  • Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.

    Balas
  • Glucotrust is one of the best supplements for managing blood sugar levels or managing healthy sugar metabolism.

    Balas
  • GlucoBerry is a meticulously crafted supplement designed by doctors to support healthy blood sugar levels by harnessing the power of delphinidin—an essential compound.

    Balas
  • Support the health of your ears with 100% natural ingredients, finally being able to enjoy your favorite songs and movies

    Balas
  • ProDentim is a nutritional dental health supplement that is formulated to reverse serious dental issues and to help maintain good dental health.

    Balas
  • SonoVive™ is a completely natural hearing support formula made with powerful ingredients that help heal tinnitus problems and restore your hearing

    Balas
  • The ingredients of Endo Pump Male Enhancement are all-natural and safe to use.

    Balas
  • Thank you great posting about essential oil. Hello Administ .

    Balas
  • Dentitox Pro is a liquid dietary solution created as a serum to support healthy gums and teeth. Dentitox Pro formula is made in the best natural way with unique, powerful botanical ingredients that can support healthy teeth.

    Balas
  • Neurodrine is a fantastic dietary supplement that protects your mind and improves memory performance. It can help you improve your focus and concentration.

    Balas
  • Amiclear is a dietary supplement designed to support healthy blood sugar levels and assist with glucose metabolism. It contains eight proprietary blends of ingredients that have been clinically proven to be effective.

    Balas
  • Claritox Pro™ is a natural dietary supplement that is formulated to support brain health and promote a healthy balance system to prevent dizziness, risk injuries, and disability. This formulation is made using naturally sourced and effective ingredients that are mixed in the right way and in the right amounts to deliver effective results.

    Balas
  • Metabo Flex is a nutritional formula that enhances metabolic flexibility by awakening the calorie-burning switch in the body. The supplement is designed to target the underlying causes of stubborn weight gain utilizing a special “miracle plant” from Cambodia that can melt fat 24/7.

    Balas
  • SynoGut is an all-natural dietary supplement that is designed to support the health of your digestive system, keeping you energized and active.

    Balas
  • Gorilla Flow is a non-toxic supplement that was developed by experts to boost prostate health for men. It’s a blend of all-natural nutrients, including Pumpkin Seed Extract Stinging Nettle Extract, Gorilla Cherry and Saw Palmetto, Boron, and Lycopene.

    Balas
  • Manufactured in an FDA-certified facility in the USA, EndoPump is pure, safe, and free from negative side effects. With its strict production standards and natural ingredients, EndoPump is a trusted choice for men looking to improve their sexual performance.

    Balas
  • While Inchagrow is marketed as a dietary supplement, it is important to note that dietary supplements are regulated by the FDA. This means that their safety and effectiveness, and there is 60 money back guarantee that Inchagrow will work for everyone.

    Balas
  • SonoVive is an all-natural supplement made to address the root cause of tinnitus and other inflammatory effects on the brain and promises to reduce tinnitus, improve hearing, and provide peace of mind. SonoVive is is a scientifically verified 10-second hack that allows users to hear crystal-clear at maximum volume. The 100% natural mix recipe improves the ear-brain link with eight natural ingredients. The treatment consists of easy-to-use pills that can be added to one’s daily routine to improve hearing health, reduce tinnitus, and maintain a sharp mind and razor-sharp focus.

    Balas
  • Introducing FlowForce Max, a solution designed with a single purpose: to provide men with an affordable and safe way to address BPH and other prostate concerns. Unlike many costly supplements or those with risky stimulants, we’ve crafted FlowForce Max with your well-being in mind. Don’t compromise your health or budget – choose FlowForce Max for effective prostate support today!

    Balas
  • Buy discount supplements, vitamins, health supplements, probiotic supplements. Save on top vitamin and supplement brands.

    Balas
  • Cortexi is an effective hearing health support formula that has gained positive user feedback for its ability to improve hearing ability and memory. This supplement contains natural ingredients and has undergone evaluation to ensure its efficacy and safety. Manufactured in an FDA-registered and GMP-certified facility, Cortexi promotes healthy hearing, enhances mental acuity, and sharpens memory.

    Balas
  • Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.

    Balas
  • Thank you for content. Area rugs and online home decor store. Hello Administ .

    Balas
  • Serolean a revolutionary weight loss supplement, zeroes in on serotonin—the key neurotransmitter governing mood, appetite, and fat storage.

    Balas
  • Elevate your vitality with Alpha Tonic – the natural solution to supercharge your testosterone levels. When you follow our guidance, experience improved physical performance

    Balas
  • AquaPeace is the most in-demand ear health supplement on the market. Owing to its natural deep-sea formula and nutritious nature, it has become an instant favorite of everyone who is struggling with degraded or damaged ear health.

    Balas
  • ProstateFlux™ is a dietary supplement specifically designed to promote and maintain a healthy prostate for male.

    Balas
  • Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.

    Balas
  • Thank you for great information. Hello Administ . Onwin Giriş için Tıklayın onwin

    Balas
  • Thank you great posting about essential oil. Hello Administ . Websiteye Giriş için Tıklayın. a href=”https://cutt.ly/SahabetSosyal/” title=”Sahabet” rel=”dofollow”>Sahabet

    Balas
  • Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.Onwin Giriş için Tıklayın onwin

    Balas
  • After all, what a great site and informative posts, I will upload inbound link – bookmark this web site? Regards, Reader. Websiteye Giriş için Tıklayın. a href=”https://cutt.ly/SahabetSosyal/” title=”Sahabet” rel=”dofollow”>Sahabet

    Balas
  • After all, what a great site and informative posts, I will upload inbound link – bookmark this web site? Regards, Reader. Website Giriş için Tıklayın. Starzbet

    Balas
  • Good info. Lucky me I reach on your website by accident, I bookmarked it. Website Giriş için Tıklayın. Starzbet

    Balas
  • Everything is very open and very clear explanation of issues. was truly information.Website Giriş için Tıklayın: tipobet

    Balas
  • I really love to read such an excellent article. Helpful article. Hello Administ . Website Giriş için Tıklayın: tipobet

    Balas
  • Good info. Lucky me I reach on your website by accident, I bookmarked it. Website Giriş için Tıklayın: tipobet

    Balas
  • Thank you great posting about essential oil. Hello Administ . Website Giriş için Tıklayın: tipobet

    Balas
  • Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me.Website Giriş için Tıklayın: tipobet

    Balas
  • I really love to read such an excellent article. Helpful article. Hello Administ . Website Giriş için Tıklayın: tipobet

    Balas
  • Thank you great posting about essential oil. Hello Administ . Website Giriş için Tıklayın: tipobet

    Balas
  • Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.Website Giriş için Tıklayın: tipobet

    Balas
  • Nice article inspiring thanks. Hello Administ . Website Giriş için Tıklayın: tipobet

    Balas
  • I am blown away by the depth and detail in your posts Keep up the excellent work and thank you for sharing your knowledge with us

    Balas
  • Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me.

    Balas

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Situs ini menggunakan Akismet untuk mengurangi spam. Pelajari bagaimana data komentar Anda diproses.